Plaatselijke sporters strijden om eretitels - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Plaatselijke sporters strijden om eretitels

Geplaatst op: 21-01-2006 |


RIJSSEN-HOLTEN - Volgens een goede gewoonte worden ieder jaar in de gemeente Rijssen-Holten de beste sporters geëerd. Het aanbod van genomineerden is dit jaar zeer gevarieerd. De meest uiteenlopende sportbeoefenaars, zowel in leeftijd als in tak van sport, strijden om de plaatselijke eretitels.


Tot de genomineerde sporters behoren tennisser Eddy Dokter, karter Peter Schreurs, skeeleraar Niek Rolleman, endurorijder Michael Tijhuis en menner Hans Nijenkamp. De vijf sporters zijn allen afkomstig uit Rijssen. Uit Holten zijn vier sporters voorgedragen voor de titel sportman van het jaar 2005: motorcrosser Erik Davids en drie touwtrekkers. Vanuit Okia Holten zijn Marti Jansen, André Wassink en Egbert Jansen genomineerd.
Triatlete Charlotte Hulsman uit Holten en de Rijssense tennisster Annemarie Seppenwoolde strijden om de titel sportvrouw van het jaar.
In de categorie sporttalent zijn de zwemmende zusjes Paula en Sabine v/d Hoeven aangedragen. Ook gymnast Rutger ten Hove, atleet Janneke Kippers en tafeltennisser Frank ter Steege dingen mee tijdens de sportverkiezing 2005. Alle jomge sporters zijn woonachtig in Rijssen.
Zwemster Alien Smelt uit Rijssen is de enige gehandicaptensporter die dit jaar is genomineerd.
Bij de seniorensporters dingen jeu de boule-speler Antoon Slaats (80), tennisser Brand Boddé (82) en atleet Gerard Beldman (60).
De heren 1 van waterpolovereniging De Mors, het eerste elftal van voetbalvereniging Excelsior’31, jeu de boulesclub de Riessense Boulers en de P-group van de Toerclub Rijssen zijn genomineerd voor de titel sportploeg van het jaar.
In de categorie talentvolle sportploeg zijn vier Rijssense sportteams voorgedragen: het A1-jeugdelftal van voetbalclub Excelsior’31, het jongens A-team van volleybalvereniging Rivo, de gymnastiekploeg van DOS en de estafetteploeg 60 meter sprint van atletiekvereniging Rijssen.
De bekendmaking van de beste sporters uit Rijssen en Holten is vrijdag 3 februari in uitgaanscentrumLucky en Co. Bij de prijsuitreiking zijn Theo de Rooy, direc teur van de wielerformatie van Rabobank en voetbalscheidsrechter Eric Braamhaar aanwezig.


Ga terug...