Peutertheater in bibliotheek - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Peutertheater in bibliotheek

Geplaatst op: 24-01-2006 |

Tijdens de Nationale Voorleesdagen van 31 januari tot 11 februari wordt in Rijssen en in Holten de voorstelling ‘Bart gaat logeren’ opgevoerd. De voorstelling is bedoeld voor kinderen van 2 t/m 6 jaar.

Bart is blij. Hij mag een avond bij oma slapen; logeren heet dat met een moeilijk woord. Mamma heeft het hem allemaal uitgelegd en Bart heeft goed geluisterd. Maar als Bart z'n koffertje ziet staan, weet hij het niet zo goed meer. Wat moet je eigenlijk allemaal gaan doen als je gaat logeren? En wat moet je dan allemaal meenemen? Bart is een beetje in de war. Maar gelukkig, zijn trouwe pop Poppelien weet raad. Zij helpt Bart zoals alleen poppen dat kunnen...
In Holten speelt kindertheater ‘Kijk haar nou’ de voorstelling op 5 februari in het dorpshuis. In Rijssen is de voorstelling op 11 februari in de bibliotheek in de Hoge Wal. Beide voorstellingen beginnen om 14.00 uur. Kaarten à € 4,-- zijn verkrijgbaar in de bibliotheken en in het dorpshuis in Holten.

Tijdens de voorleesdagen zullen bibliotheekmedewerkers alle peuter- en kleuterklassen uit Holten ontvangen. Zij zullen dan het prentenboek van het jaar ‘Dat ben jij, Kiki’ voorlezen. De ouders van de kinderen mogen mee komen en zullen dan tips krijgen over voorlezen.

Ga terug...