VVD lanceert vernieuwde website - Radio 350

VVD lanceert vernieuwde website

Geplaatst op: 26-01-2006 |

Vandaag lanceert de VVD Rijssen-Holten haar vernieuwde website. Zo wil zij de burgers op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen de VVD Rijssen-Holten en de gemeente zelf. Belangrijke nieuwe onderdelen zijn weblogs, een forum en een digitale nieuwsbrief.

De VVD wil met www.vvdrijssenholten.nl de informatievoorziening richting bewoners en leden verbeteren. Het aanmaken van een speciale nieuwssectie vormde hierbij een eerste stap. Men kan onder andere op de hoogte blijven van standpunten en ontwikkelingen binnen de partij. En binnenkort, na de lokale aftrap van de verkiezingscampagne, is er allerlei campagne-informatie te vinden zodat kiezers een goede standpuntbepaling kunnen doen. Ook is er een forum waarin bezoekers en partijleden hun mening kunnen geven over allerlei zaken.

Weblogs
Centraal op de website staan de weblogs van Jan Kevelam, fractievoorzitter en lijsttrekker, en Frans Noordam, kandidaat wethouder en kandidaat raadslid. Regelmatig schrijven zij stukken richting de Holtenaren en Rijssenaren. Ze etaleren er krachtige en kritische visies op actuele onderwerpen. Zo geeft Frans Noordam vandaag zijn kijk op de manier waarop de gemeente omgaat met zijn sporters. Als het op het verbeteren van sportvoorzieningen neerkomt, doet de gemeente daadwerkelijk niks, behalve de halve sportwereld tegen zich in het harnas jagen. Noordam stelt dat de gemeenteraad de sportraad volledig buiten spel zet. Bezoekers kunnen op de weblogs reageren via e-mail.

Nieuwsbrief
Een belangrijk aspect van de informatievoorziening van de VVD Rijssen-Holten is de digitale nieuwsbrief. De brief vormt elke week een samenvatting van de meest actuele informatie van de website. Bezoekers kunnen op www.vvdrijssenholten.nl een e-mailadres opgeven zodat zij de digitale nieuwsbrief ontvangen. De eerste nieuwsbrief komt volgende week uit.

Ga terug...