VVD wil peilt meningen en behoeften - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assuranti├źn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

VVD wil peilt meningen en behoeften

Geplaatst op: 16-02-2006 |

De VVD Rijssen-Holten wil graag zo goed mogelijk de meningen en behoeften van inwoners kennen. Daarom is een grootschalig onderzoek ingesteld in samenwerking met de Universiteit Twente. Met dit onderzoek wordt nagegaan hoe tevreden men is over de wijk. Uit het onderzoek kunnen verbeterpunten naar voren komen waar de Rijssen-Holten nog lang zijn voordeel mee kan doen.

Het onderzoek wordt de komende dagen uitgevoerd in alle wijken van Rijssen-Holten. Zelfs in het buitengebied. Kandidaten van de VVD gaan deze week persoonlijk langs de deuren om 500 vragenlijsten in te laten vullen. De vragenlijst meet de tevredenheid van inwoners op het gebied van voorzieningen, het onderhoud aan openbare ruimtes, het gevoel van veiligheid en de verkeerssituaties.

Om het onderzoek zo goed mogelijk te laten verlopen is hulp ingeschakeld van de Universiteit Twente. De faculteit Gedragswetenschappen heeft veel ervaring met het uitvoeren van vergelijkbare onderzoeken. Een studente van de opleiding Toegepaste Communicatiewetenschap begeleidt het onderzoek. De VVD Rijssen-Holten vindt het belangrijk dat de resultaten gedegen en objectief de mening van de burger weergeven. Door de samenwerking met de Universiteit Twente denkt de partij aan die eisen te zijn tegenmoetgekomen.

Met de resultaten wil de VVD Rijssen-Holten een goed beeld krijgen van wat leeft bij de burger. Als uit het onderzoek blijkt dat men op een aantal gebieden niet tevreden is, neemt de VVD in het komende beleid het verbeteren van deze punten op. De resultaten zijn op 4 maart bekend en worden gepresenteerd op www.vvdrijssenholten.nl. Ook kunnen geïnteresseerden zich via de website opgeven voor de digitale nieuwsbrief. Zij ontvangen de resultaten dan per e-mail.

Ga terug...