VVD gaat in gesprek met Dijkerhoek - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

VVD gaat in gesprek met Dijkerhoek

Geplaatst op: 16-02-2006 |

Maandag 20 februari organiseert de VVD Rijssen-Holten een bijeenkomst voor de inwoners van Dijkerhoek. Met de gesprekken wil de VVD Rijssen-Holten achterhalen wat leeft bij de Dijkerhoekers en de organisaties en instellingen die daar actief zijn. Maandagavond om 20:00 uur zijn de inwoners van Dijkerhoek welkom in “Het Bonte Paard”.

Vanuit de gemeente wordt al lange tijd gepraat over allerlei initiatieven op het gebied van onderwijs, cultuur, sport en andere voorzieningen. Vraag is of dat ook echt aansluit bij de wensen en behoeften van de bewoners en of de gemeente voldoende daadkracht laat zien bij de realisatie daarvan.

Gedurende de verkiezingscampagne gaat de VVD Rijssen-Holten telkens in gesprek met de burger. Onlangs spraken de liberalen met jongeren in hun keten. Nu is de Holtense wijk Dijkerhoek aan de beurt. De VVD wil gesprekken voeren over onderwerpen die erg leven in deze buurtschap. Zo zijn de basisschool en het mini-kulturhus punten op de agenda. De burger kan zelf ook onderwerpen voor discussie aandragen. Door op deze manier met elkaar de dialoog aan te gaan, krijgt de VVD Rijssen-Holten een duidelijker beeld van waar haar toekomstig beleid op gebaseerd moet zijn.

Ga terug...