3 april bijeenkomst voor bedrijven over breedband - Radio 350

3 april bijeenkomst voor bedrijven over breedband

Geplaatst op: 21-03-2006 |

Op maandag 3 april organiseren de Kring Werkgevers Rijssen en de Holtense Industrie Groep samen met de gemeente een informatieavond over breedbandvoorzieningen. De ondernemers zijn in het Parkgebouw welkom tussen 17.00 en 19.00 uur, de toegang is gratis.

In 2005 heeft de gemeente Rijssen-Holten een begin gemaakt met de revitalisering van het industrieterrein De Mors in Rijssen. Bij het opstellen van het revitaliseringplan is ook gekeken naar de mogelijkheden voor breedbandtelecommunicatie (glasvezelnetwerk).

De Kring Werkgevers Rijssen (KWR) en de Holtense Industrie Groep (HIG) ondersteunen het initiatief om breedbandvoorzieningen te creëren. In overleg met deze belangenverenigingen is besloten een informatiebijeenkomst te organiseren voor alle ondernemers op de industrieterreinen in Rijssen en Holten.

Tijdens deze bijeenkomst presenteert de heer E. Kamps, directeur van Fastfiber Netwerk BV, de mogelijkheden die een glasvezelnetwerk kan bieden. Fastfiber richt zich op het aanleggen en exploiteren van glasvezelinfrastructuren op bedrijventerreinen

De bijeenkomst wordt gehouden in het Parkgebouw (Oosterhofweg 49 in Rijssen) en duurt van 17.00 tot 19.00 uur. Ondernemers zijn per brief uitgenodigd. Bedrijven die geen uitnodiging hebben ontvangen maar wel geïnteresseerd zijn, zijn van harte welkom en kunnen zich eveneens per fax 0548 854 545 aanmelden

De agenda is als volgt:

17.00 uur opening en inleiding door B. Koelewijn, burgemeester
17.15 uur presentatie door de heer E. Kamps, directeur Fastfiber Netwerk BV
18.00 uur gelegenheid tot het stellen van vragen
19.00 uur einde programma.

Ga terug...