Vanavond Normaal in Parkgebouw Rijssen - Radio 350
Nu op Radio 350
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Playing
Straks
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Vanavond Normaal in Parkgebouw Rijssen

Geplaatst op: 05-11-2004 |

Niet alleen in feesttenten en sporthallen, ook in theaters en schouwburgen voelt de Achterhoekse formatie Normaal zich thuis. Dat is de afgelopen vier seizoenen aan steeds meer theaterbezoekers duidelijk geworden. Met Effen Zitten werd de eerste verkenning van de schouwburgpodia direct al een doorslaand succes. In de Høk en Swing theatertournee die daarop volgde, pakte Normaal uit met een akoestische show van hoog niveau waarin uiteenlopende muzikale paden werden bewandeld.

De uitzonderlijke klasse van de muzikanten maakt het mogelijk in deze nieuwe show rootsmuziek zoals country, tex-mex en cajun probleemloos te combineren met dixielandjazz, reggae en bigband-swing. Waarbij de meerstemmige zang en verrassende solos opvallen. Daarbij wordt, geheel in de traditie van de band, de nodige humor zeker niet geschuwd! In Das o.k. Normaal zijn, naast nieuw werk, weer pareltjes te horen die zijn opgedoken uit de vele honderden songs die Normaal de afgelopen 28 jaar heeft gemaakt. Voor de theateruitvoering krijgen de liedjes een opfrissingbeurt die vaak tot uiterst verrassende resultaten leidt.

Bandleden: Bennie Jolink (zang) Willem Terhorst (basgitaar) Alan Gascoigne (gitaar) Roel Spanjers (mandoline, zang) Tessa Boomkamp (drums) Arend Bouwmeester (saxofoon, klarinet en percussie).

Vanavond om 20.00 uur
0548-854821

Ga terug...