Muziek en Show in het Parkgebouw - Radio 350

Muziek en Show in het Parkgebouw

Geplaatst op: 06-11-2004 |

Na enkele maanden van voorbereiding zal de muziekvereniging “Wilhelmina” Rijssen op zaterdag 13 november aanstaande een gratis concert verzorgen in de grote zaal van het Parkgebouw.
Vanaf 20.00 uur nemen het b-. en a.- orkest de bezoeker onder meer mee naar een Joods bruiloftsfeest; reist de bezoeker af naar Sardinië en zal hij of zij meedoen aan een stoombootrace.
De drumfanfare en majorettes blijven dichter bij huis en laten zien wat er zoal komt kijken voordat een lid zich in uniform presenteert.

De orkesten onder leiding van Wout Ligterink zijn al enkele maanden aan het studeren, om zo goed mogelijk voor de dag te komen.
Het b-orkest is samengesteld uit meer gevorderde leerlingen en zullen samen met het “grote”
a- orkest een aantal werken uitvoeren.
Het zo goed mogelijk voor de dag komen geldt natuurlijk ook voor het visite kaartje van de vereniging: de drumfanfare. Onder leiding van Bert Sleumer zullen zij een programma bestaande uit populaire muziek uitvoeren.
De majorettes zullen een deel van dit programma omlijsten met speciaal voor dit concert ingestudeerde shows. Al met al belooft het een bijzonder muzikale avond te worden!

De toegang voor dit concert is geheel gratis.

Ga terug...