Muziek en Show in het Parkgebouw - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 20:00 uur
Finally Friday
Playing
Straks
20:00 - 21:00 uur
Muzikaal het Weekend in
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Muziek en Show in het Parkgebouw

Geplaatst op: 06-11-2004 |

Na enkele maanden van voorbereiding zal de muziekvereniging “Wilhelmina” Rijssen op zaterdag 13 november aanstaande een gratis concert verzorgen in de grote zaal van het Parkgebouw.
Vanaf 20.00 uur nemen het b-. en a.- orkest de bezoeker onder meer mee naar een Joods bruiloftsfeest; reist de bezoeker af naar Sardinië en zal hij of zij meedoen aan een stoombootrace.
De drumfanfare en majorettes blijven dichter bij huis en laten zien wat er zoal komt kijken voordat een lid zich in uniform presenteert.

De orkesten onder leiding van Wout Ligterink zijn al enkele maanden aan het studeren, om zo goed mogelijk voor de dag te komen.
Het b-orkest is samengesteld uit meer gevorderde leerlingen en zullen samen met het “grote”
a- orkest een aantal werken uitvoeren.
Het zo goed mogelijk voor de dag komen geldt natuurlijk ook voor het visite kaartje van de vereniging: de drumfanfare. Onder leiding van Bert Sleumer zullen zij een programma bestaande uit populaire muziek uitvoeren.
De majorettes zullen een deel van dit programma omlijsten met speciaal voor dit concert ingestudeerde shows. Al met al belooft het een bijzonder muzikale avond te worden!

De toegang voor dit concert is geheel gratis.

Ga terug...