Bert Konterman bij Transformed - Radio 350
Nu op Radio 350
10:00 - 12:00 uur
350 RegioRuil
Playing
Straks
12:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Bert Konterman bij Transformed

Geplaatst op: 06-06-2006 |

Rijssen – Op zondag 11 juni houdt de christelijke interkerkelijke jongerenbeweging Transformed weer haar maandelijkse meeting! Het is op de dag dat ’s middags Oranje heeft gespeeld tegen Servië-Montenegro. ’s Avonds houdt Transformed een geweldig feest, ongeacht de uitslag want de Koning waar het overgaat, heeft gewonnen! Op deze avond laat Transformed een interview zien, welke met oud international en christenvoetballer Bert Konterman gehouden is. Verder worden er nog een aantal ludieke voetbalmomenten met Konterman vertoond. Maar ook voor de niet voetballiefhebber, wordt het een boeiende avond. Het thema deze avond richt zich op de 3-1 heid van God. Een dynamische vraag! Wie is God, hoe openbaart Hij zich. Wat houdt Vader God, Jezus de Zoon en de Heilige Geest in? Wat betekent 3-1 heid precies? De spreker die het over dit onderwerp zal hebben is ds. Pieter Kleingeld uit Maassluis. Naast Kleingeld en Bert Konterman is er weer een sketch en zal de Praiseband niet ontbreken!

Transformed, wat is opgezet vóór jongeren, dóór jongeren heeft als missie de blijde boodschap van Jezus Christus uit te dragen in een eigentijds en laagdrempelig programma. De druk bezochte avonden worden gehouden in de theaterzaal van het Parkgebouw, Oosterhofweg 49 in Rijssen. De doelgroep is gericht op jongeren en jongvolwassenen in de leeftijd vanaf16 jaar. 11 juni gaan de deuren weer vanaf 19.00 uur open. Het programma zelf begint om 19.30 uur. De toegang is gratis. Er is wel collecte. Voor verdere informatie, zie: www.transformed.nl.

Ga terug...