De WK quiz van de Overijsselse bibliotheken. - Radio 350
Nu op Radio 350
13:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 19:00 uur
Vandaag Lokaal
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

De WK quiz van de Overijsselse bibliotheken.

Geplaatst op: 06-06-2006 |

Iedereen die ook maar iets van voetbal weet, heeft nu een kans om mooie prijzen te winnen. De bibliotheken in Overijssel organiseren tijdens het WK voetbal 2006, van vrijdag 9 juni tot en met zondag 9 juli, een (ont)spannende digitale quiz. Iedereen kan meespelen via de gezamenlijke website van de Overijsselse bibliotheken: www.overijsselsebibliotheken.nl.

De WK quiz duurt vier weken en bestaat uit 31 vragen die te maken hebben met voetbal, het WK en alles wat erbij hoort. Iedere dag één vraag én iedereen mag op elk moment meedoen. Om het extra aantrekkelijk te maken wordt er iedere dag een dagprijs, zoals een voetbaltafel of een abonnement op Voetbal International verloot. Daarnaast maken alle quizspelers door mee te doen, kans op een compleet verzorgde reis naar Berlijn met een bezoek aan het Olympiastadion. De winnaars worden op de quizwebsite bekend gemaakt. Eind juli 2006 vindt de prijsuitreiking plaats in de lokale bibliotheek.

Omdat het een digitale internetquiz is, kan er op elke computer die toegang tot het internet heeft, worden meegespeeld. De quizwebsite is: www.overijsselsebibliotheken.nl. Mensen die geen toegang tot het internet hebben, kunnen natuurlijk meespelen in de bibliotheek.

Ga terug...