Grote fancy fair tbv Roemenië - Radio 350

Grote fancy fair tbv Roemenië

Geplaatst op: 06-06-2006 |

Zaterdag 10 juni van 10.00 uur – 16.00 uur.

Zoals reeds eerder gemeld, zijn 35 jongeren van de Gereformeerde Ontmoetingskerk in Rijssen bezig om geld in te zamelen voor het project Jankafalva. 35 Jongeren gaan van 30 juni t/m 14 juli naar Roemenië om daar daadwerkelijk de handen uit de mouwen te steken.
Tot op dit moment is er al ruim € 12.000,-- binnengehaald. O.a. door de opbrengst van € 9.000,-- door de talentenactie. Het oorspronkelijke streefbedrag was € 10.000,-- maar dat is dus al lang gehaald. Besloten is om daarom het streefbedrag te verhogen naar € 15.000,-- en in Roemenië een project toe te voegen aan de werkzaamheden van de jongeren.

Zaterdag 10 juni is het dan zover en zal er een grote fancy fair gehouden worden rondom de Gereformeerde Kerk in Rijssen, Boomkamp 4, nabij het centrum.
De fancy fair zal ’s morgens geopend worden door één van de oudere leden van de Gereformeerde kerk, mevr. Van de Groep-Pelgrum. Zij zal een kort woord spreken tot de jeugd en als opening van deze fancy fair. Aansluitend zal er een roeiwedstrijd gehouden worden tussen ds. Hans de Jong en de nieuwe koster van de Geref. Kerk, Paulina ter Steege.
Andere activiteiten die plaats zullen vinden zijn;
Advertentiespel; 40 bedrijven hebben onder betaling van € 25,-- ruimte gekregen om een advertentie te plaatsen die gebruikt gaan worden om verlotingen mee te houden.
Kinderen kunnen zich laten schminken. Er is een luchtkussen. Kinderen kunnen een rondje rijden met een pony. Geiten schijten. Marmottenrace. Roeien dmv roeiapparaten. Darten. Het spel kopspijkers zal een aantal keren opgevoerd gaan worden. Er is een grabbelton voor de kinderen. Knikkers raden. Blikken gooien. Verkoop van goederen, hierbij moet je denken aan aardewerk en glaswerk, speciaal gekocht in Roemenië!, kettingen, boeketten. Er is een mogelijkheid om foto’s te laten maken die de bezoekers dan kunnen kopen. Ook zal er verkoop plaatsvinden van koffie/thee/frisdrank/bier, loempia’s, rijstpakketjes, broodje worst, puddingbroodjes, ijs en forellen!!
Rondom deze fancy fair zal er ook een rommelmarkt gehouden worden.
Tijdens deze dag zal er ook informatie getoond worden over de projecten in Roemenië.

Ga terug...