Filmhuis Parkgebouw: verbouwing klaar, gratis film! - Radio 350
Nu op Radio 350
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Playing
Straks
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Filmhuis Parkgebouw: verbouwing klaar, gratis film!

Geplaatst op: 07-01-2015 |

Filmhuis Parkgebouw Rijssen start de tweede helft van het filmseizoen met een Nieuwjaars-kadootje voor iedereen.

Op donderdag 15 januari a.s. wordt de bekende film Intouchables vertoont. De entree voor deze film is geheel gratis. “De verbouwing is helemaal af. Deze film is de eerste voorstelling en we willen iedereen graag laten zien hoe mooi het Parkgebouw is geworden. Daarnaast hoort het draaien van films van oudsher bij het Parkgebouw. Met deze actie willen we dan weer eens laten voelen hoe fijn het is om zo dicht bij je eigen huis een filmpje te kunnen pakken.”, aldus directeur Jolanda Agteresch.

De indrukwekkende film Intouchables draait om miljonair Philippe. Hij is aan een rolstoel gekluisterd en woont hartje Parijs in een kast van een huis. Driss woont daar ver vandaan, in een van de grimmige voorsteden. Verdient de jonge Senegalees zijn geld niet met schimmige zaakjes, dan trekt hij wel een uitkering. Maar wie bijstand wil, moet solliciteren. Plotseling zit Driss met een echte baan opgescheept, als persoonlijke verzorger van Philippe. Met zijn tomeloze energie zet hij Philippe's stijve huishouden binnen de kortste keren op z'n kop. Maar ook Driss' leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

Met François Cluzet, Omar Sy en Anne Le Ny. De regie ligt in handen van Olivier Nakache en Eric Toledano.

Aanvang 20.00 uur. Men dient wel te reserveren. Daarvoor kunnen tickets geboekt worden via www.parkgebouw.nl of aan de kassa (werkdagen tussen 09.00 uur en 16.00 uur).

Ga terug...