Spectaculaire acrogym-show in Parkgebouw Rijssen - Radio 350

Spectaculaire acrogym-show in Parkgebouw Rijssen

Geplaatst op: 09-01-2015 |

Op Zaterdag 17 januari geeft Acro DOS Rijssen een spectaculaire showavond in samenwerking met Parkgebouw Rijssen. Het wordt een avondvullend programma vol acrobatische hoogstandjes en spetterende dans. Voor deze showavond wordt al weken hard getraind. Alle teams, van recreatief tot topniveau zullen zich op deze avond presenteren. In duo’s, trio’s of mixpaar.

Als acrogymnast heb je een flinke dosis lef nodig voor de verschillende oefeningen. Van menselijke piramides maken, het in de lucht gooien en opvangen van een teamlid tot salto’s en draaien maken boven de hoofden van de anderen. De DOS- acrogymnasten geven naast wedstrijden ook vaak demo’s in teamverband. Op deze showavond zal de gehele selectie-afdeling gezamenlijk een demo laten zien, gemaakt door een speciaal ingehuurde choreografe, die o.a "Annie" van "Hollands Got Talent", op haar naam heeft staan. Als klap op de vuurpijl zijn er ook nog twee spectaculaire surprise acts te zien en zal de afdeling jazz van DOS Rijssen hun steentje bijdragen om deze avond tot iets moois te maken. Kortom een avond vol dans en acrobatiek!

Acrogym DOS gaf tijdens de voorstelling van Hans Kazan in oktober al een korte demo op de planken van het Parkgebouw. En dan nu een avondvullende show waarbij iedereen welkom is.

Aanvang showavond: 19.00 uur (tot +/- 22.00 uur). Entree: € 5,- (excl. € 0,50 verenigingskosten). Kaartjes kunnen worden geboekt via www.parkgebouw.nl of aan de kassa (werkdagen tussen 09.00 uur en 16.00 uur).

Ga terug...