Tijd om naar echte verhalen te luisteren… - Radio 350

Tijd om naar echte verhalen te luisteren…

Geplaatst op: 09-01-2015 |

Het wordt zo langzamerhand een bekend fenomeen in Rijssen: Tenx9. Ten by 9 betekent negen verhalen van elk maximaal tien minuten. Geen gewone verhalen, maar ‘ouderwets’ eigen persoonlijke verhalen vertellen. Op dinsdag 13 januari a.s. organiseert Tenx9 opnieuw een verhalenavond bij Café De Twee Schimmels in Rijssen. Dit keer is het thema ‘Sorry’.

Tenx9 is ooit begonnen in Noord-Ierland, maar heeft zich inmiddels wereldwijd verspreid. Via een paar enthousiaste Rijssenaren kwam het verhalen vertellen ook naar Rijssen toe. Op dinsdagavond 13 januari organiseert Tenx9 voor de vierde keer een verhalenavond bij Café de Schimmels. De vorige avonden waren een groot succes. Het café zat vol mensen, die aandachtig naar de uiteenlopende verhalen luisterden. Koffie, warme chocolademelk of een biertje erbij en tussen de verhalen door ruimte en tijd om bij te praten. Want daar gaat het uiteindelijk om. Een avond de tijd nemen om naar elkaar te luisteren en met elkaar te praten. In deze tijden van haast en social media een welkome rustpauze.

Zelf een verhaal vertellen? Graag. Het thema is sorry, in de breedste zin van het woord. Publiek je excuses maken? Dat kan natuurlijk. Maar het kan ook een heel ander verhaal worden dat wordt afgesloten met ‘sorry’. Belangrijk is dat het waargebeurd en zelf meegemaakt is. Opgeven of meer informatie opvragen kan via tenx9rijssen@gmail.com, of via Facebook of Twitter (@tenx9Rijssen).

De entree is gratis en het eerste verhaal wordt rond 20.00 uur gestart.

Ga terug...