Carnaval voor mensen met een beperking - Radio 350
Nu op Radio 350
13:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 19:00 uur
Die Schlagerparade
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Carnaval voor mensen met een beperking

Geplaatst op: 12-01-2015 |

Evenals voorgaande jaren barst het carnaval al een week eerder los voor de mensen met een beperking in de gezellige locatie van manege Snorrewind.Al op 7 februari hebben zij onder aanvoering van Prins Peter de Tukker en adjudant Dommel hun eigen carnavalsfeest.

Dat dit ieder jaar weer geslaagde feest tot stand kan komen is mede te danken aan de belangeloze medewerking en tomeloze inzet van onder anderen De Braandheultjes, Tony Turner, DJ Wim van het Proatiezer, Stichting Paardrijden Gehandicapten, Manege Snorrewind, Zozijn en vele anderen.

Om drie uur wordt Prins Peter en zijn gevolg binnen geblazen door de Braandheultjes en kan het feest losbarsten.Naast de muziek van de Braandheultjes en Tony Turner zit het programma bomvol met nog een flink aantal hoogtepunten van locale artiesten, de onvolprezen play-back optredens van onze gasten en natuurlijk het pannenorkest.

Eén en ander zal op ludieke wijze gepresenteerd worden door DJ Wim van het Proatiezer.
Natuurlijk zijn er ook dit jaar weer vele medailles aan de artiesten en mooist verklede persoon uit te reiken door Prins Peter.
Daarnaast zal prins Peter namens de Fienpreuvers ook dit jaar weer een cheque van 222 Euro overhandigen aan de penningmeester van de SPG.

Ga terug...