The Original USA Gospel Singers, 31 januari in Parkgebouw - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

The Original USA Gospel Singers, 31 januari in Parkgebouw

Geplaatst op: 12-01-2015 |

De zangers en zangeressen van deze Afro-Amerikaanse gospelgroep brengen met een geweldige live band een show met klassiekers uit de geschiedenis van de gospel. Als geen ander kunnen zij u laten voelen wat gospel zo uniek maakt: de emotie, geloof en pure vreugde van het leven.

Geniet van songs als Down by the riverside, Oh happy day, Swing low sweet chariot, Go tell it on the mountain, Joshua fit the battle, Nobody knows, Go down Moses, Hail Mary en I will sing hallelujah. De groep wordt geroemd om zijn schitterende koorzang en fantastische solisten. Wereldwijd stonden zij voor uitverkochte zalen en de groep heeft zelfs opgetreden tijdens het Pauselijke kerstconcert in het Vaticaan.
Het doel van de Original USA Gospel Singers is het dichter bij elkaar brengen van mensen. Zij zullen u niet de zaal uit laten gaan voordat u de echte gospel in uw hart voelt. Het vertelt de geschiedenis van de Gospel van het ontstaan tot het heden, van Mahalia Jackson tot James Cleveland, de invloed van de Carribean tot het Kerstverhaal.De emoties die daarmee gepaard gaan maken de avond onvergetelijk.

Stilzitten is onmogelijk bij deze energieke en adembenemende gospelshow.

Ga terug...