Informatie-avond zonnepanelenproject - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Informatie-avond zonnepanelenproject

Geplaatst op: 15-01-2015 |

De website www.zondagengevenenergie is al ruim een maand in de lucht en de eerste deelnemers hebben zich via de site al ingeschreven. Om het zonnepanelenproject voor de wijk Veeneslagen onder de aandacht te brengen en belangstellenden hierover te informeren vindt er op 21 januari 2015 vanaf 20.00 uur een informatie-avond plaats in de nieuwe Julianaschool aan de Stroekeld.

De initiatiefnemers krijgen veel enthousiaste reacties via de sociale media. Op Twitter, Facebook en LinkedIn wordt de link naar de website gedeeld, zodat ondertussen al heel wat wijkbewoners op de hoogte zijn van het iniatief. “We waren een beetje bang dat mensen het project zouden zien als iets dat specifiek voor de Julianaschool is, maar het is mooi om te zien dat we ook positieve reacties krijgen van mensen die geen kinderen op de school hebben.” aldus initiatiefnemer Isa Kahraman.

“Op de site staat ons project goed beschreven, maar we willen mensen graag persoonlijk uitleggen wat we voor ogen hebben en het is leuk om andere enthousiaste wijkbewoners te ontmoeten. Daarom organiseren we woensdag 21 januari 2015 om 20.00 uur een informatie-avond waarop we het project presenteren. Iedereen kan daar zijn vragen stellen en natuurlijk is er gelegenheid om een gift of lening toe te zeggen” zegt Erik ter Haar. “We voelen het enthousiasme in de wijk, maar maken mensen nu ook de stap om een gift of lening toe te zeggen? We hopen dat veel mensen hier de schouders onder willen zetten, want alleen als we dit als wijkbewoners samen oppakken komt het van de grond.”

Kortom: woensdag 21 januari 2015, vanaf 20.00 uur van harte welkom op de informatiebijeenkomst in de nieuwe Julianaschool aan de Stroekeld 139.
Daarnaast is meer informatie te vinden op de website www.zondagengevenenergie.nl.

Ga terug...