Extra gratis voorstelling van Intouchables bij Parkgebouw - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 13:00 uur
Muzikaal het Weekend in
Playing
Straks
13:00 - 14:00 uur
Koster in het Weekend
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Extra gratis voorstelling van Intouchables bij Parkgebouw

Geplaatst op: 16-01-2015 |

Filmhuis Parkgebouw Rijssen startte afgelopen donderdag de tweede helft van het filmseizoen met een gratis voorstelling van de film Inthouchables. Dit was zo’n succes, dat het Parkgebouw-team heeft besloten een extra gratis voorstelling in te lassen op donderdag 22 januari.

De indrukwekkende film Intouchables draait om miljonair Philippe. Hij is aan een rolstoel gekluisterd en woont hartje Parijs in een kast van een huis. Driss woont daar ver vandaan, in een van de grimmige voorsteden. Verdient de jonge Senegalees zijn geld niet met schimmige zaakjes, dan trekt hij wel een uitkering. Maar wie bijstand wil, moet solliciteren. Plotseling zit Driss met een echte baan opgescheept, als persoonlijke verzorger van Philippe. Met zijn tomeloze energie zet hij Philippe's stijve huishouden binnen de kortste keren op z'n kop. Maar ook Driss' leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

Met François Cluzet, Omar Sy en Anne Le Ny. De regie ligt in handen van Olivier Nakache en Eric Toledano.

Aanvang 20.00 uur. Men moet wel reserveren. Daarvoor kunnen tickets geboekt worden via www.parkgebouw.nl of aan de kassa (werkdagen tussen 09.00 uur en 16.00 uur).

Ga terug...