Carbidschieten levert prachtig bedrag op voor goede doelen - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 23:00 uur
350 Hits
Playing
Straks
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Carbidschieten levert prachtig bedrag op voor goede doelen

Geplaatst op: 17-01-2015 |

Vriendengroep De Keet Enter en consorten hebben ook deze jaarwisseling met het jaarlijkse 'carbidschieten voor het goede doel' een geweldig bedrag opgehaald.

Dit jaar vond het evenement op een andere locatie plaats en kon dan ook met behulp van de vele vrijwilligers en sponsoren groter uitgepakt worden dan voorheen. Het oude bedrag (€1000,- in 2013) werd dit jaar bijna verdubbeld tot het geweldige bedrag van maarliefst €1875,-!

Het eindbedrag wordt dit keer deels geschonken aan de Erik Braamhaar Foundation (waarmee hij mensen met een beperking wil motiveren om te voetballen).

Daarnaast wordt voor de tweede keer de “Young Meets Old” barbecue georganiseerd voor de bewoners van verzorgingstehuis Het Reggedal in Enter. Ook zal een deel van de opbrengst gaan naar de maandagactiviteiten groep van Het Reggedal.

De 16 jongens van de Keet Enter, in de leeftijd van 19 tot 23 jaar, werden dit jaar ondersteund door diverse leeftijdgenoten. Zelfs het landelijk bekende RadioNL kwam langs voor een live verslag. Zoals bekend waren afgelopen jaar de regels en controle op het carbidschieten aangescherpt, maar ook dit jaar had de organisatie alles op het gebied van veiligheid weer perfect voor elkaar. De honderden bezoekers bevonden zich veilig achter de omheining, terwijl een DJ vanuit de feesttent zorgde voor de muzikale omlijning. In de feesttent kon men de nodige versnaperingen aanschaffen. Naast de opbrengst van deze versnaperingen, komt het eindbedrag voort uit de vele sponsoren en vrije giften.

Een werkelijk grandioze middag voor alle doelgroepen leverde dus wederom een spectaculair bedrag op.

Ga terug...