Barre, Italiaanse Tocht te paard bij manege Snorrewind - Radio 350
Nu op Radio 350
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Playing
Straks
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Barre, Italiaanse Tocht te paard bij manege Snorrewind

Geplaatst op: 19-01-2015 |

Manege Snorrewind organiseert jaarlijks de Barre Tocht, die dit jaar(2015) een Italiaanse Tocht zal zijn.

Tijdens een 3 uur durende buitenrit op zondag 15 februari om 13 uur wordt er onder begeleiding gereden door de prachtige natuur van de Borkeld, de Rijssenseberg en Klein Zwitserland. En over een stukje van het Napoleonpad! Over deze route reden de soldaten van Napoleon ooit onder barre omstandigheden door Nederland. Onderweg wordt er een stop gehouden met een drankje en versnapering.

Meedoen kan met eigen paard of paard van ons en is ook voor niet-Snorrewind ruiters! Voorwaarde is, dat de ruiter de rijkunst voldoende beheerst. Na de rit met een voldaan gevoel terugkomen in een warme kantine, bijkomen bij de haard en de mogelijkheid (vooraf opgave) voor een lekkere, verwarmende Italiaanse maaltijd, waarbij een introducee ook welkom is.

Een rit, die garant staat voor prachtige natuur, gezelligheid en sportiviteit! Hoe bar het weer zal zijn, dat kunnen we niet voorspellen.

Wij laten ons door het weer niet uit het veld slaan! opgave in de kantine of via info@snorrewind.nl. Voor meer info, kijk op www.snorrewind.nl

Ga terug...