Stemt u ook op het beste project van LEADER West-Twente? - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Stemt u ook op het beste project van LEADER West-Twente?

Geplaatst op: 19-01-2015 |

U kunt tot 21 januari stemmen op "leader" projecten die in -onder andere- onze gemeente zijn uitgevoerd. Dit zijn projecten op economisch, sociaal en fysiek gebied.

Wat is LEADER?
Leader is bedoeld voor projecten die bijdragen aan de versterking van de leefbaarheid en economie van het platteland. Het stimuleert en ondersteunt bewoners bij de ontwikkeling en uitvoering van hun dromen. Samenwerking tussen publieke en private partijen én tussen gebieden wordt versterkt. Deze ingrediënten hebben ertoe geleid dat in de afgelopen periode vele initiatieven tot levensvatbare projecten zijn gerealiseerd, zowel op sociaal, economisch als fysiek gebied.

Inwoners en bezoekers van het LEADER West Twente gebied hebben ondervonden dat er naar hen wordt geluisterd en dat hun ideeën en inspiratie serieus worden genomen. In het gebied is een positieve en wederzijds inspirerende beweging ontstaan tussen inwoners en organisaties. Voor de volgende periode vormt dit een stevig fundament, waarop verder gebouwd kan worden.

Het huidige programma (2007-2014) loopt op zijn einde en de Plaatselijke Groep LEADER West Twente wil dat niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Veel inwoners van de gemeenten Twenterand, Rijssen-Holten, Wierden en Hellendoorn zijn direct of indirect betrokken bij de projecten. Wij vragen u vanuit deze betrokkenheid te stemmen op het project dat u het meest aantrekkelijk vindt.

Hoe kunt u stemmen?
U kunt uw stem uitbrengen via deze website. Bij de volledige omschrijving van de projecten/activiteiten vindt u bij ieder project een stembutton. U kunt per adres 1 keer stemmen op 1 project. U kunt stemmen tot 21 januari 24.00 uur.

Uitslag
Op 23 januari wordt het winnende project, tijdens een slotbijeenkomst van LEADER, in het zonnetje gezet. Er wordt zowel een Publieksprijs als een Vakjuryprijs uitgereikt. De uitslag zal ook te vinden zijn op de website van LEADER West Twente. Naast eeuwige roem mogen de prijswinnaars de Plaatselijke Groep LEADER West Twente vertegenwoordigen op de provinciale slotbijeenkomst van alle LEADER gebieden in Overijssel op 16 februari in Nijverdal.

Ga terug...