Lezing over gezonde voeding in Bibliotheek Rijssen - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 13:00 uur
Muzikaal het Weekend in
Playing
Straks
13:00 - 14:00 uur
Koster in het Weekend
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Lezing over gezonde voeding in Bibliotheek Rijssen

Geplaatst op: 21-01-2015 |

Onder de titel Word je eigen eetgoeroe geeft gewichtsconsulent Rita Vorkink van BMI gewichtsconsulenten, uitleg over de methode PuurGezond eten, die is gebaseerd op pure en onbewerkte producten. De lezing vindt plaats in de Bibliotheek in Rijssen op maandag 9 februari om 19.30 uur.

Een gezonde voeding is vaak het medicijn voor kleine ongemakken, zoals middagdipjes, een opgeblazen gevoel, verstopping, hoofdpijn of continu lekkere trek. Maar welke voeding moet je dan kiezen? De producten met claims en vinkjes op de verpakking of light producten? Of de producten zonder gluten, zout, suiker en E-nummers? In de lezing: “Word je eigen eetgoeroe” gaat het over een pure en natuurlijke manier van eten en niet over eetregels en beperkingen. Want juist door méér te eten kun je gezond blijven, op gewicht blijven en je energiek voelen. Het is een manier van eten die in deze tijd past, gebaseerd op wetenschap en ervaring.

Het is wenselijk dat belangstellenden zich van tevoren aanmelden voor de lezing. Dit kan via de website of balie van de Bibliotheek of via info@bmigewichtsconsulenten.nl . Leden van de Bibliotheek betalen € 4,00; niet-leden € 6,50.

Ga terug...