Kaartverkoop Rijssense Revue boven verwachting - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Kaartverkoop Rijssense Revue boven verwachting

Geplaatst op: 23-01-2015 |

De kaartverkoop voor de voorstellingen van de Rijssense Revue loopt meer dan goed. Zo goed zelfs dat de revue een oproep moet doen aan iedereen die een Hoge Wal-voucher heeft gekocht. Deze vroegboek-vouchers kunnen via internet of aan de kassa van het Parkgebouw worden omgezet in tickets voor één van de voorstellingen. Tot nu toe zijn echter ruim 200 vouchers nog niet ingeleverd. Om teleurstellingen te voorkomen, door uitverkochte voorstellingen, dient men de voucher zo snel mogelijk om te wisselen.

Dit kan via een bestelling via de website van het Parkgebouw. Hierbij worden de tickets per mail verstuurd. Men kan ook op werkdagen terecht aan de balie van het Parkgebouw om de voucher om te zetten in een reservering voor een revue voorstelling.

Het is belangrijk om te weten dat de voucher-bezitters zelf verantwoordelijk zijn voor het aanschaffen van het daadwerkelijke ticket. Kan er door uitverkochte voorstellingen geen gebruik meer worden gemaakt van de voucher, dan wordt er geen geld geretourneerd.

In de maand februari wordt de revue onder de titel ’t Spoer Biester in ieder geval zes maal gespeeld in het Parkgebouw. De vaste bewoners van het Rijssens straatje krijgen nieuwe buren. Geeze brengt net zoals veel senioren haar oude dag door onder de Zuid Europese zon, daarom staat haar huis te koop. Een interessant object, voor makelaars en bankiers, maar ook spannend: Wie zal het huis van Geeze kopen? Wanneer er kijkers komen, worden deze natuurlijk door Dientje en Wilm eens goed bekeken; wat voor volk zol dat wean? Gaan de nieuwe bewoners hun draai vinden, en hoe kijken ze aan tegen de typisch Rijssense bewoners en hun gewoontes?

Op 6, 7, 13, 14, 20 en 21 februari. Aanvang 20.00 uur. Entree: € 16,- (excl. € 0,50 verenigingskosten). Kaartjes kunnen worden geboekt via www.parkgebouw.nl of aan de kassa (werkdagen tussen 09.00 uur en 16.00 uur).

Ga terug...