Ook derde winst wedstrijd  voor volleybal A2 - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 16:00 uur
Samen Zijn
Playing
Straks
16:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Ook derde winst wedstrijd voor volleybal A2

Geplaatst op: 27-01-2015 |

Afgelopen zaterdagmiddag gingen de volleybalmeiden van Mintonette A2 richting Ruurlo voor een competitiewedstrijd tegen Tornax.

De vorige wedstrijd speelden de dames uit Holten een uitstekende wedstrijd en iedereen hoopte dat dat niveau weer werd gehaald. Meteen vanaf het begin domineerde Holten in de eerste set en kwam ook niet meer in gevaar in deze set. Voorzichtig begon iedereen te glimlachen en voelden ze dat het wederom lekker liep. De service, de aanvallen maar ook verdedigend stond Mintonette A2 goed te spelen. Setstand werd 19-25.

De tegenstanders kwamen erg onder druk te staan want Holten ging goed door in de tweede set. Doordat Mintonette bleef aanvallen en de meiden uit Ruurlo het erg lastig maakten om de bal goed richting de spelverdeler te spelen kwamen zij niet in hun spel. De service aan Holtense kant verliep ook erg goed waardoor de tweede set erg makkelijk werd gewonnen, setstand 12-25.

In de derde set ging Holten goed door. De meiden beginnen elkaar goed te kennen en weten elkaar daardoor goed te vinden. Doordat Mintonette op verschillende posities bleef aanvallen konden de meiden uit Ruurlo geen vuist maken en werd ook de derde set gewonnen. Setstand 17-25.

In de vierde set werd het toch nog een beetje spannend. Win je ook de vierde set dan krijg je een extra punt. Uiteraard ging A2 daarvoor maar het ging niet vanzelf. Doordat Tornax vaak de bal in een keer over het net speelde, Mintonette daar niet altijd op rekende, pakte Tornax wat puntjes. Ook werden er wat meer persoonlijke foutjes gemaakt met de service en in de verdediging. Tot 15-15 ging het gelijk op maar de Holtense meiden pakten toen goed de draad weer op. Door de rust te bewaren en met goed verzorgde aanvallen kwam Holten weer terug in hun spel. De meiden uit Holten speelden deze vierde set het prima uit met een setstand van 19-25 werd het uiteindelijk 0-4 in sets en konden de 5 punten mee worden genomen naar Holten.

Door een wedstrijd verplaatsing spelen ze de komende 3 weken geen wedstrijd maar blijven ze goed trainen om dit goede niveau te houden. Eerst volgende wedstrijd is in Markelo en wel op vrijdag 13 februari. Aanvang wedstrijd is 19.00 uur.

Ga terug...