Lotingsavond achtste afstand Triathlon Holten - Radio 350
Nu op Radio 350
13:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 19:00 uur
Die Schlagerparade
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Lotingsavond achtste afstand Triathlon Holten

Geplaatst op: 27-01-2015 |

Stichting Triathlon Holten nodigt u uit voor de lotingsavond op woensdag 28 januari 2015 in het Kulturhus te Holten. Vanaf 19:30 zijn de deuren geopend. De loting start om 20:00 uur, onder het toeziend oog van mr. IJzerman van Het Notarieel uit Rijssen. De lijsten met namen worden na controle aan de aanwezigen gepresenteerd en staan tevens diezelfde avond nog op de website van Triathlon Holten.

Dat de achtste afstand van de Triathlon Holten voor veel atleten een belangrijk sportief evenement is, blijkt ook dit jaar uit het grote aantal inschrijvingen. Wederom is een loting onvermijdelijk! Maar liefst 326 Holtenaren en 541 niet-Holtenaren hebben zich aangemeld om mee te doen aan de triathlon op 4 juli 2015. Voor de Holtenaren zijn 210 startplaatsen beschikbaar gesteld en voor niet-Holtenaren 350 startplaatsen.

Wachtlijst Olympische afstand.
Startplaatsen voor de Olympische afstand worden vergeven op volgorde van inschrijving. Een loting is in dit geval niet van toepassing. Dat de Olympische afstand een geliefd onderdeel is onder triatleten uit heel Nederland, waaronder 68 Holtenaren, zien we aan het aantal inschrijvingen. Inmiddels is hier een korte wachtlijst voor, maar aanmelden kan nog steeds!

Inschrijving Viverarun 5 & 10 km
Sportievelingen die géén Triathlon willen doen, maar wél het grote sportevenement actief mee willen maken is er de Viverarun! Een hardloopwedstrijd waar jong en oud aan mee kunnen doen. Inschrijven kan nog steeds. Laat je aanmoedigen door familie, vrienden en kennissen langs het parcours van de Viverarun die dwars door Holten loopt. De finish van beide afstanden is op de Kalfstermansweide in de arena van Triathlon Holten.

Rabo (super) sprint kids Triathlon Holten
Rabo (super) sprint kids Triathlon Holten is net als de Viverarun een nieuw onderdeel op de vrijdagavond en vervangt hiermee de vertrouwde Kids Run-Bike-Run. Inmiddels hebben maar liefst 50 deelnemers uit de groep 6, 7 en 8 van de bassischolen én uit de klassen 1 en 2 van het voortgezetonderwijs zich hier voor opgegeven. Inschrijven voor deze series kan nog steeds via de website van Triathlon Holten. De finish is net als Viverarun in de arena op Kalfstermansweide.

Sportmarkt
Tijdens de lotingsavond staan op de aanwezige sportmarkt tien stands, bemand door diverse ondernemers die de Triathlon Holten en haar sportieve deelnemers een warm hart toedragen. De atleten kunnen hier terecht voor advies en speciale acties op zwem-, fiets- en hardloopbenodigdheden.

We zien u graag op woensdag 28 januari 2015!

Ga terug...