Belanstelling groot tijdens lotingsavond triathlon - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Belanstelling groot tijdens lotingsavond triathlon

Geplaatst op: 29-01-2015 |

De belangstelling was groot tijdens de lotingsavond op woensdag 28 januari in Kulturhus Holten. De loting van de achtste afstand Triathlon Holten vond om 20:15 uur plaats onder het toeziend oog van mr. IJzerman van Het Notarieel uit Rijssen.

Voorzitter Martin Pieters verwelkomde alle aanwezigen en benadrukte nog eens dat loting voor het sportieve evenement in Holten onvermijdbaar is. “We willen wel meer mensen mee laten doen, maar het zwembad is niet groot genoeg. Dat is natuurlijk erg jammer.” Ook noemde hij dat de Triathlon Holten niet kan plaats hebben zonder sponsoren en subsidies. Pieters is dan ook zeer blij dat Stichting Triathlon Holten onlangs een nieuwe hoofdsponsor heeft mogen verwelkomen. Naast Vivera en VolkerWessels is OCON Sportmedische kliniek de derde hoofdsponsor.

Tijdens de controle van de uitslagen konden de aanwezigen de sportmarkt bezoeken en advies inwinnen over de juiste fiets, kleding en schoeisel. Ook diverse sportverenigingen uit Holten en omstreken waren aanwezig. Zij bieden vooral passende clinics aan voor de beginnende- maar ook gevorderde atleet.

Bekendmaking van de lotingsuitslagen leverde zoals ieder jaar zowel blije als minder blije gezichten op bij de al dan niet ingelote deelnemers.

Voor de achtse afstand hadden zich maar liefst 541 niet-Holtenaren en 326 Holtenaren ingeschreven. Voor de niet-Holtenaren zijn 350 startplaatsen beschikbaar en voor de Holtenaren 210.

De inschrijving voor de bedrijventeams start vanaf 1 februari. Triathlon Holten 2015 heeft plaats op 3 en 4 juli. Inschrijving voor de Vivera run (5 en 10 km) op vrijdagavond 3 juli is nog steeds mogelijk.

Ga terug...