Veel activiteiten op het programma voor S.V.N.F. - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Veel activiteiten op het programma voor S.V.N.F.

Geplaatst op: 30-01-2015 |

In 2015 staan er weer veel activiteiten op het programma van de S.V.N.F.

Op 8 april - de dag waarop Holten werd bevrijd - worden er zo’n 100 a 200 voertuigen van Keep them Rolling verwacht, die vanaf de Canadese begraafplaats voor een defilé naar het centrum van Holten rijden. U steekt die dag toch ook de vlag uit ?

Kort daarna wordt er een begin gemaakt met de Holtense straatversiering, zoals die ook in 2010 plaatsvond en die voor 2015 het thema ’vrijheid’ draagt. Mocht u uw straat, buurt of wijk nog niet hebben aangemeld, dan is dit nog steeds mogelijk via e-mail: joke.voordes@hotmail.com. U wordt dan geïnformeerd over de criteria die bij deze straatversiering horen, die ook te vinden zijn op de website www.svnf.nl. Bij deze activiteit kunnen ook prijzen verdiend worden.

De 70-jarige herdenking op 4 mei op de Canadese begraafplaats is dit jaar groter van opzet. Voor deze herdenking zijn er t.z.t. gratis toegangsbewijzen verkrijgbaar en wordt er gebruik gemaakt van gratis pendelbussen. Ook zijn er er later herdenkingen in de Hervormde kerk en bij het monument aan de Molenbelterweg.

Bij de grote viering op bevrijdingsdag 5 mei verwachten wij het bevrijdingsvuur uit Bayeux, dat via de Black Watch Trail-estafette van atleten en fietsers vanuit Normandië naar Holten gebracht wordt. In het centrum van Holten worden dan tevens veel oude auto’s en motoren opgesteld. ’s Avonds is er vanuit het centrum van Holten een bevrijdingsloop.

Ga terug...