Opening vernieuwde Parkgebouw tijdens première Rijssense Revue - Radio 350
Nu op Radio 350
13:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 19:00 uur
Die Schlagerparade
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Opening vernieuwde Parkgebouw tijdens première Rijssense Revue

Geplaatst op: 31-01-2015 |

Parkgebouw Rijssen en de Rijssense Revue hebben de handen in één geslagen door de officiële opening van de gerenoveerde 'Oude Dame', samen te laten vallen met de Revue-première.

Voorafgaande aan de eerste voorstelling van "'t Spoer Biester" wordt de nieuwe serre, aan de park-kant van het gebouw, geopend door een prominente Rijssenaar. Deze – overigens besloten – openingsbijeenkomst, geeft het startschot voor een hele maand Rijssens vermaak. "Acht jaar lang is er in het Parkgebouw getimmerd, gezaagd, geboord, geschilderd en noem maar op. Alle ruimtes zijn onder handen genomen. En nu is ook de laatste grote verbouwing achter de rug: nieuwe toiletten èn een geweldig mooie nieuwe voorgevel en serre. We zijn maar wat trots dat we dat aan al die duizenden Revue-bezoekers mogen laten zien", glundert directeur Jolanda Agteresch.

De Rijssense Revue vindt één keer in de twee jaar plaats in de maand februari. Met zo'n 3000 bezoekers is deze productie de grootste in het Parkgebouw Rijssen. In de revue van 2015, 't Spoer Biester, krijgen de vaste bewoners van het Rijssens straatje nieuwe buren. Geeze brengt net zoals veel senioren haar oude dag door onder de Zuid Europese zon, daarom staat haar huis te koop. Een interessant object, voor makelaars en bankiers, maar ook spannend: Wie zal het huis van Geeze kopen? Wanneer er kijkers komen, worden deze natuurlijk door Dientje en Wilm eens goed bekeken; wat voor volk zol dat wean? Gaan de nieuwe bewoners hun draai vinden, en hoe kijken ze aan tegen de typisch Rijssense bewoners en hun gewoontes?

De première vindt plaats op 6 februari. Overige voorstellingen zijn op 7, 13, 14, 20 en 21 februari. Aanvang 20.00 uur. Entree: € 16,- (excl. € 0,50 verenigingskosten). Kaartjes kunnen worden geboekt via www.parkgebouw.nl of aan de kassa (werkdagen tussen 09.00 uur en 16.00 uur). Verder kan er ook een Revue-arrangement worden geboekt, waarbij men voorafgaande aan de voorstelling kan komen eten. Dit kan gereserveerd worden via 0548-544140.

Ga terug...