De Stroekeld in Rijssen podium voor regionaal Acro talent - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

De Stroekeld in Rijssen podium voor regionaal Acro talent

Geplaatst op: 01-02-2015 |

Afgelopen zaterdag 31 januari was sporthald De Stroekeld in Rijssen weer het podium voor regionaal talent Acro Gymnastiek. De K.N.G.U. district Oost organiseerde samen met DOS Rijssen de plaatsingswedstrijd Acro Gymnastiek in de C-lijn.

Deelnemers uit de hele provincie, onder andere uit Genemuiden, Kampen, Almelo, Nijverdal, Rijssen en van een aantal verenigingen uit Gelderland streden in diverse klassen om de hoogste eer en daarmee een vervolg naar landelijke wedstrijden.

De wedstrijddag was erg geslaagd en er waren veel zeer goede oefeningen te zien. Aan de jury de moeilijke taak al deze oefeningen van de juiste waardering te voorzien. Dat werd gedaan op basis van de getoonde elementen die uiteindelijk resulteerde in een moeilijkheidsgraad en de uitvoering van deze elementen. Dat moest allemaal dan ook nog op muziek en binnen de gestelde tijd gedaan worden. Een hele opgave, maar de vele trainingsuren waren zichtbaar in de getoonde oefeningen.

“De dames uit Rijssen die deelnamen hebben allemaal hun beste beentje voor gezet en hebben aan de opdracht van de trainsterers voldaan” aldus trainsters Yasemin en Lisa . “Het was de eerste wedstrijd op weg naar het Nederlands Kampioenschap en nu al de limiet halen zou erg mooi zijn!”

Ga terug...