Mintonette volleybal dames 1 met goed gevoel van het veld - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Mintonette volleybal dames 1 met goed gevoel van het veld

Geplaatst op: 01-02-2015 |

Afgelopen vrijdagavond kwamen de dames uit Hengelo, de huidige nummer drie van de competitie, op bezoek. Met twee invallers uit meiden A begonnen de Mintonette dames uit Holten vol goede moed aan hun volleybalwedstrijd. Dat het moeilijk zou worden, bleek al een beetje tijdens het inslaan, lange jonge dames met behoorlijk veel slagkracht. Omdat je tijdens een wedstrijd toch andere situaties hebt en je het als team moet doen, zegt dat nog niet alles.

In de eerset set kon Mintonette echter geen vuist maken tegen dit Hengelose team. In de tweede set en de derde set kwam Mintonette lekker in hun spel. Er werd gevochten voor iedere bal en zo kreeg Hengelo het toch nog erg moeilijk. Holten gaf goed tegenstand en elk gemaakt punt werd gevierd als een overwinning. Maar ondanks het spelplezier moesten ze toch buigen voor de dames uit Hengelo.

Ook de vierde set ging verloren; de tegenstander liet door goed volleybalspel zien dat zij terecht op de tweede plaats staat met kans op promotie naar de tweede klasse. Het plezier bij Holten wordt er niet minder op en met de komende wedstrijden tegen teams die net boven hen staan, gaan ze er vol gas tegenaan.

Ga terug...