Intekenen fotoboek wildbeheereenheid - Radio 350
Nu op Radio 350
13:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 19:00 uur
Die Schlagerparade
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Intekenen fotoboek wildbeheereenheid

Geplaatst op: 03-02-2015 |

Door de Rijssense fotografe Aline Roosink (www.alineroosink.nl) werd een fotoboek gemaakt ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de Wildbeheereenheid “West-Twente” (WBE) in 2014. Dit boek komt nu ter beschikking aan de leden van de WBE en andere belangstellenden.

Gedurende het gehele jaar 2014 heeft Aline Roosink opnamen gemaakt in de velden binnen het grote werkgebied van de WBE dat de gemeente Wierden en grote delen van de gemeenten Almelo, Hellendoorn en Rijssen-Holten omvat. Hierbij heeft zij op een prachtige manier de sfeer van verschillende velden vastgelegd. Ook heeft zij sfeeropnamen gemaakt van de jacht zelf. Zowel de WBE als haar leden zijn transparant wat er in het veld gebeurd. Het jagen, het oogsten van wild, maar ook het voorkomen en bestrijden van schade en overlast is gewoon onderdeel van het leven en werken op het platteland. Door Aline zijn ook opnamen gemaakt tijdens de receptie die ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum in januari 2014 gegeven werd. Ook was zij met haar camera bij een bijeenkomst na afloop van een zogenaamde gezamenlijke ‘schadelijk wilddag’ in de winter van 2014.

Op haar website heeft zij meerdere foto’s staan die een indruk geven van haar ervaringen: http://alineroosink.nl/story.html.

Fotoboeken
In opdracht van de WBE zijn een tweetal fotoboeken samengesteld waarop de leden en andere belangstellenden kunnen intekenen. Op de Algemene Ledenvergadering die op dinsdag 3 februari 2015 gehouden werd, zijn de boeken gepresenteerd. Er zijn twee versies, een groot formaat van 33 x 28 cm met hard cover en een kleiner formaat van 20 x 25 met soft cover. In het boek staan ruim 400 foto’s verdeeld over 148 pagina’s. Alles is fullcolour op glossy 128 grams papier afgedrukt.

Het grote boek wordt door de WBE aangeboden voor € 85,00 incl. BTW en het kleinere boek voor € 40,00 incl. BTW. Bestellingen kunnen per e-mail gedaan worden op wbewesttwente@telfort.nl met vermelding van naam, adres, formaat en aantal. Na betaling vooraf kunnen de boeken op een nader af te spreken datum afgehaald worden vanaf het kantoor van de WBE, De Boerderieje, Albertsdijk hoek Oosterhofweg te Rijssen

Ga terug...