Watoto kinderkoor in Enter - Radio 350

Watoto kinderkoor in Enter

Geplaatst op: 03-02-2015 |

Al jaren reist het Watoto kinderkoor de wereld over. Dit jaar komen ze met een nieuwe productie ‘Oh What Love’. De muziek en verschillende kleuren nemen je mee op een emotionele reis. Op vrijdag 20 februari komen ze naar Enter.

Stel je eens voor, een nieuw Afrika. Herboren, vernieuwd en opgebouwd. De nieuwe productie ‘Oh, What Love’, door het Watoto kinderkoor, laat ons de veerkracht van dit nieuwe Afrika zien. Geweldige klanken en kleuren nemen je mee op een emotionele reis. Een weg van eenzaamheid naar vreugde. De kinderen zingen, dansen en delen hun verhaal. Op vrijdag 20 februari om 19.00 uur zal het Watoto koor in de Rooms Katholieke kerk aan de Dorpsstraat 123 een onvergetelijk optreden verzorgen. Het concert is gratis.

Alle kinderen in dit koor kennen verlies. Ze hebben één of beide ouders verloren. Ze zijn nu onderdeel van de Watoto familie. Ze wonen in één van de drie Watoto dorpen, waar ze alles krijgen om gezond en normaal te kunnen op groeien. Denk aan voeding, onderwijs en medische hulp. Maar ook een (stief)moeder en broertjes en zusjes, een nieuwe familie. Dankzij stichting Watoto krijgen ze een nieuwe kans en kunnen ze hun land Oeganda weer opbouwen.

De koren van Watoto reizen al sinds 1994 als ambassadeurs van de miljoenen kinderen in Afrika die hoop nodig hebben. Dit is koor
69 en de voorgaande koren hebben over de hele wereld opgetreden. In scholen, kerken maar ook voor Koningin Elizabeth in Engeland, presidenten George Bush en Barack Obama. Ze zongen voor het parlement in Engeland, Schotland, Australië en Canada. Overal verwarmen ze de harten van het publiek.

Ga terug...