Rivo Heren en Trainers gaan uit elkaar. - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Rivo Heren en Trainers gaan uit elkaar.

Geplaatst op: 05-02-2015 |

Op dinsdag 3 februari is in goed overleg met team , bestuur en TC besloten om aan het eind van dit seizoen afscheid te nemen van Hans Bruins en Michael Schunselaar. In een speciale bijeenkomst met het voltallige team en beide trainers is dit bekend gemaakt en in goed overleg is ook besloten dit nieuws naar buiten te brengen.

Zoals men gewend is bij het team en trainers worden jaarlijks evaluatiegesprekken gehouden over de voortgang van het team en mogelijke wijzigingen of veranderingen. Uiteraard word dan ook de positie van de trainers besproken. Na alles op een rij te hebben gezet bleek dat de spelersgroep toe is aan nieuwe impulsen. Iedereen was van mening dat de trainingen van Hans Bruins, 5 seizoenen lang ontzettend leerzaam zijn geweest en naar is gebleken een geweldige uitwerking hebben gehad. Onbetwist heeft Hans ons geleid naar het hoogste podium , en bleek zijn manier van training en leiding geven perfect aan te sluiten bij de insteek van het Rivo team.

Ook de toevoeging van Michael Schunselaar , 2 jaar geleden , was een welkome aanvulling en heeft zijn vruchten afgeworpen. Michael heeft zelf aangegeven niet de ambitie en tijd te hebben om verder te gaan als hoofdtrainer en om die reden zal ook hij aan het einde van dit seizoen zijn functie als assistent trainer beeindigen.

Helaas hebben ook een 3-tal spelers te kennen gegeven aan het einde van dit seizoen hun carriere bij Rivo Heren 1 af te sluiten.

Trainers en team hebben afgesproken voor de rest van het seizoen nog te knokken voor wat ze waard zijn. Al zijn de resultaten wat minder momenteel , men heeft altijd nog de blik omhoog en zijn ervan overtuigt dat Rivo volgend seizoen in de Eredivisie zal spelen.

Voor het bestuur en TC van Rivo nu de uitdaging om een andere passensede trainer te vinden en de spelersgroep aan te vullen om de continuiteit te waarborgen.

Ga terug...