Werkt u mee aan een vitaal platteland? - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Werkt u mee aan een vitaal platteland?

Geplaatst op: 05-02-2015 |

Bent u die maatschappelijk betrokken inwoner of ondernemer die zich wil inzetten voor het plattelandsontwikkelingsprogramma van LEADER? Dan willen wij graag met u in contact komen om de Lokale Actie Groep (LAG) te versterken!

De ontwikkeling van economie, werkgelegenheid en sociale kwaliteit op het platteland is van groot belang voor de leefbaarheid. In de afgelopen jaren is al veel werk verzet om de leefbaarheid van het platteland te versterken. In de loop van dit jaar start het LEADER3-programma voor Zuidwest Twente. Met dit programma kunnen initiatieven vanuit de samenleving, die een bijdrage leveren aan de leefbaarheid en vitaliteit van ons platteland, ondersteund worden. De LAG is verantwoordelijk voor de uitvoering van het programma. Zij stimuleert de ontwikkeling van projecten en beoordeelt welke projecten in aanmerking komen voor subsidie. De LAG komt ongeveer 6 keer per jaar bijeen.

Wij zijn op zoek naar leden voor de LAG. Heeft u interesse? Kijk dan op www.leaderwesttwente.nl of www.leaderzuidtwente.nl voor de volledige vacaturetekst.
U kunt zich tot uiterlijk woensdag 18 februari 2015 aanmelden door een korte motivatie en uw cv te mailen naar p.goudberg@hellendoorn.nl.

Ga terug...