Rijssen Vooruit laat zich van zijn beste kant zien! - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Rijssen Vooruit laat zich van zijn beste kant zien!

Geplaatst op: 05-02-2015 |

Het is alweer een aantal jaren geleden dat het laatste busje van voetbalvereniging Rijssen Vooruit richting het asielzoekerscentrum reed om daar actievelingen op te halen om samen een lekker potje te voetballen.

“Sinds die tijd hebben we altijd al onze maatschappelijke rol weer willen oppakken en iets doen voor diegene in Rijssen-Holten die het moeilijk hebben” zegt secretaris Reinier Strokap. “Enige tijd geleden kwamen we in gesprek met de buursportcoaches die zich actief bezig houden met het project Maatschappelijk Verantwoord Verenigen. Tijdens dit gesprek werd er duidelijk aangegeven dat we graag iets leuks willen organiseren voor deze doelgroep.”

“In samenspraak met de consulent die zich binnen ViaVie Welzijn bezig houdt met het vluchtelingenwerk kwamen we op het idee om een actieve middag te organiseren. Gezinnen en mensen die als vluchteling Rijssen-Holten zijn binnen gekomen willen we graag welkom heten. Zo kunnen we laten zien wat een sportvereniging is en hoe het in elkaar steekt.” De middag is ook voor diegene die voorheen als vluchteling binnen Rijssen-Holten zijn gekomen en nu definitief gevestigd zijn.

Op 25 februari zal deze sportieve middag starten rond de klok van 12.00 uur. Een gezellige en actieve middag voor de kinderen en gezinnen waarbij verschillende voetbalactiviteiten zullen plaatsvinden, waarbij uiteraard gestart wordt met een lekker kopje koffie/thee en limonade en wordt afgesloten met een lekkere maaltijd. Mocht het goed bevallen dan kunnen de kinderen of ouders zich uiteraard aanmelden bij de vereniging. We hopen op een grote opkomst en een middag waar we kunnen leren van elkaar en uiteraard samen sporten.

Ga terug...