DAN Küchen uit Oostenrijk komt naar Nederland - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 18:00 uur
Radio 350 Sport
Playing
Straks
18:00 - 23:00 uur
350 Hits
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

DAN Küchen uit Oostenrijk komt naar Nederland

Geplaatst op: 05-02-2015 |

Donderdag 19 februari 2015 zet keukenproducent DAN Küchen uit Oostenrijk voet op Nederlandse bodem, aan de Wegtersweg in Hengelo. Jarno van den Belt uit Rijssen opent de nieuwe keukenshowroom in Hengelo en is de eerste die de exclusieve producten van het Oostenrijkse familiebedrijf verkoopt. Ter gelegenheid van de primeur in Nederland organiseert de Hengelose zaak een feestelijke opening en een aantrekkelijke kennismakingsactie.

Tijdens de opening op 19 februari kan iedereen kennismaken met de ontwerpen en techniek van de nummer één keukenproducent uit Oostenrijk, met meer dan een halve eeuw ervaring en een verkoopnetwerk over heel Europa. Vanzelfsprekend gebeurt dat onder het genot van een hapje en een drankje. De festiviteiten starten om 10.00 uur en duren tot 20.00 uur.

Earlybird Acties
Om te vieren dat DAN Küchen naar Nederland komt, heeft de onderneming in Hengelo een aantal speciale earlybird acties. Zo krijgt iedereen die voor 19 februari via de website al een gratis ontwerp laat maken, bij aanschaf van de keuken een vaatwasser cadeau plus een geheel verzorgd thuisdiner voor zes personen. Bovendien maken die vroege beslissers kans op een wintersportweekend voor twee personen in Oostenrijk.

Wie van deze acties wil profiteren, kan terecht op de website www.dankuchenstudio.nl.

De opening is gratis toegankelijk voor iedereen. Aanmelden is niet nodig. Meer informatie vindt u op http://www.dankuchenstudio.nl

Ga terug...