Metal Festival in Lucky Rijssen met 18 bands - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Metal Festival in Lucky Rijssen met 18 bands

Geplaatst op: 06-02-2015 |

Zaterdag 14 februari is Lucky Rijssen het walhalla voor alle metal fans. Maar liefst 18 metalbands in alle genres zullen acte de presence geven.

Dit indoor festival kent dus een grote variëteit in metal stijlen waardoor er voor iedere metalfan wel wat te genieten valt.
Het gaat te ver om alle bands uit te lichten maar met de bands Dictated , Distillator, The Covering,Powerized, Sisters of suffocation staan niet de minsten op het Lucky podium op zaterdag 14 februari.

Dictated ,een van de headliners heeft net een platendeal getekend bij het gerenommeerde label “metalblade”. De band Distillator een andere headliner stond afgelopen jaar ook op het Lucky podium en liet de trashmetal harten flink sneller kloppen. The Covering is bij een groot publiek geliefd om hun covers van klassieke deathmetal bands , deze worden met veel passie en power gespeeld. Powerized is een power/heavy metal band met frontman en zanger Nick Holleman als grote publiekstrekker. Holleman is bij velen ook bekend als zanger van de vermaarde band Vicious Rumors. En voor wie iets heel bijzonders wil horen en zien, moet zeker het optreden van Sisters of suffocation niet missen. Deze all female deathmetalband uit Eindhoven veroverd inmiddels heel europa met hun te gekke show en unieke sound.

Om het metalweekend helemaal compleet te maken zullen de dag ervoor op vrijdag 13 februari tijdens de Metal battle in de rockzaal ook nog eens div. bands de strijd aangaan om als beste metal band gekroond te worden.
Een weekend dat de iedere rechtgeaarde metal lfan beslist niet mag missen !!

Tickets voor zaterdag 14 februari kosten € 12,50 in de voorverkoop en € 15,00 aan de kassa.Zaal open 13:00 uur en het festival eindigt om 23:00 uur.

Na het festival om 23:00 uur is Lucky weer het domijn van de zaterdagavond stappers

Ga terug...