Werkzaamheden centrumring Rijssen binnenkort van start - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 16:00 uur
Samen Zijn
Playing
Straks
16:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Werkzaamheden centrumring Rijssen binnenkort van start

Geplaatst op: 13-02-2015 |

Op 2 maart starten de werkzaamheden aan de centrumring van Rijssen. Als eerste is het kruispunt Oranjestraat-Verlengde Oranjestraat aan de beurt. Daarna volgen in delen de werkzaamheden aan het Hogepad en de Haarstraat.

De herinrichting van de centrumring heeft betrekking op de volgende wegen: Kruispunt Oranjestraat-Verlengde Oranjestraat. Daarna wordt het kruispunt Elsenerstraat-Oranjestraat-Hogepad aangepakt. Hierna volgt de uitvoering van de overige deelgebieden. Aannemer Netters Infra BV uit Enschede voert de werkzaamheden uit.

Wethouder Jan Aanstoot: “Volgens de planning zijn de werkzaamheden gereed voor de bouwvakantie 2016. Bij dergelijke werken spelen weersomstandigheden echter een belangrijke rol, waardoor het lastig is een concrete planning voor het gehele project te geven. We gaan er echter van uit dat we volgend jaar rond de zomer dit deel van de centrumring als nieuwe entree kunnen gebruiken”.

Bereikbaarheid
Tijdens de werkzaamheden wordt rekening gehouden met de bereikbaarheid van woningen, het winkelcentrum en parkeergelegenheden. De bereikbaarheid van het centrum staat met borden aangegeven. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via een omleidingsroute.

Inloopspreekuur
Iedereen met vragen over het project kan hiermee terecht op het inloopspreekuur. Dit spreekuur vindt vanaf 3 maart elke week plaats op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur in de Citadel, Walstraat 17 in Rijssen. Een afspraak maken is niet nodig.

Informatie
Meer informatie is te vinden op de website van de gemeente: www.rijssen-holten.nl/actueel/projecten. Hier vindt u onder andere een toelichting op het project, een tekening van de plannen en een indeling op basis van bovenstaande fasering.

Omwonenden en ondernemers in het centrum zijn inmiddels per brief geïnformeerd over de aanstaande werkzaamheden.

Ga terug...