Vrienden van Blauw Wit ’66 opgericht - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Vrienden van Blauw Wit ’66 opgericht

Geplaatst op: 16-02-2015 |

Op maandagavond 9 februari jl. heeft de oprichting van de Vrienden van Blauw Wit '66 plaatsgevonden. Ongeveer 20 personen hadden gehoor gegeven aan de uitnodiging van het voorlopige bestuur voor de oprichtingsbijeenkomst. Eerlijk gezegd was er op een wat grotere opkomst gerekend, maar wellicht geldt ook hier dat alle begin moeilijk is. Voorts waren er wat afmeldingen die echter hebben aangegeven wel lid te willen worden.

Nadat het Reglement was besproken en vastgesteld werd er unaniem mee ingestemd om het voorlopige bestuur, bestaande uit Gerhard Kolkman (voorzitter), Anton Beldsnijder (secretaris), Herman Withaar, Wim Klein Nagelvoort, Ap Wechstapel en als toegevoegd bestuurslid verenigingspenningmeester Mark Wonnink (die om redenen van praktische aard tevens penningmeester is van de Vrienden) voor een periode van 3 jaar te benoemen als bestuurslid.

Vervolgens stond de champagne klaar en werd er geproost op deze nieuwe loot bij Blauw Wit ‘66. Na een korte pauze, waarin de aanwezigen zich hebben ingeschreven als lid, werd er vervolgens gediscussieerd over de diverse plannen en activiteiten die van uit de doelstelling van de Vrienden ondernomen zouden kunnen gaan worden. Tot slot werd nog gesproken over de ledenwerving, want alle aanwezigen waren het er over eens dat het startaantal leden van 25 toch minimaal verdubbeld moet gaan worden.

Onder het genot van een hapje en een drankje werd daarna deze oprichtingsbijeenkomst afgesloten.

Ga terug...