Wethouder Ben Beens opent Bibliotheek Rijssen tijdens feestelijk openingsweekend - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 16:00 uur
Samen Zijn
Playing
Straks
16:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Wethouder Ben Beens opent Bibliotheek Rijssen tijdens feestelijk openingsweekend

Geplaatst op: 16-02-2015 |

Op vrijdag 6 maart opent wethouder Ben Beens de nieuwe Bibliotheek aan de Kerkstraat. De officiële opening is om 16.00 uur. Daarna zijn er voor alle doelgroepen feestelijke activiteiten, die doorgaan tot en met de volgende dag.

De officiële opening duurt tot ongeveer 18.00 uur. Er is muzikale omlijsting van de Muziekschool Rijssen en Frans Tusveld, oud-bewoner van de locatie, geeft een presentatie over de geschiedenis van de omgeving.

Programma
Vanaf 18.00 uur zijn er activiteiten voor het grote publiek. Een greep hieruit: Sprookjesparade van theatergroep Puur, filmvoorstelling The fault in our stars, silent disco en een workshop nachtgedichten schrijven door provinciedichter Heleen Bosma.

Activiteiten op zaterdag 7 maart zijn onder andere een workshop Babygebaren, jeugdfilm Oorlogsgeheimen, optreden Shantykoor Riessen, Folkloregroep Rijssen, en theaterschool Spoenk! Om 15.00 uur wordt het programma afgesloten met de trekking van de winnende loten van de roze kaartenactie.

Voordeel in de nacht
’s Nachts krijgt iedere tiende bezoeker tussen 1 en 7 uur een gratis abonnement en de hele nacht kunnen vergeten boeken zonder boete ingeleverd worden. Er is de hele nacht iets te doen in de Bibliotheek.

Meer informatie
Meer informatie en het complete programma is te vinden op de website: www.bibliotheekrijssenholten.nl . Wegens de voorbereidingen voor de opening is de Bibliotheek vrijdag 6 maart vanaf 13.00 uur gesloten, vanaf 18.00 uur kunt u weer materialen komen lenen.

Ga terug...