Nieuwe Trainer Rivo Heren. - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Nieuwe Trainer Rivo Heren.

Geplaatst op: 25-02-2015 |

Na de aankondiging van het vertrek van de trainers Bruins en Schunselaar stonden bestuur en TC van Rivo voor de uitdaging een nieuwe trainer te zoeken voor het eerste herenteam. Niet de makkelijkste opgave, maar wel een mooie.

In de persoonlijke gesprekken die onlangs met de spelersgroep werden gehouden ontstond een duidelijke profielschets. Aan de hand daarvan zijn we aan de slag gegaan en kwamen al snel op het pad van Jeroen Monshouwer . Jeroen is 39 jaar , werkt bij defensie, heeft ruime ervaring als volleyballer in de Belgische B-league. Als trainer begon hij enkele jaren geleden op verzoek van een Brabantse club , begon dat al snel leuk te vinden, en volgde in rap tempo de benodigde cursussen en haalde de vereiste diploma’s om te trainen op het hoogste nivo. Als laatste trainde hij het 1e damesteam van Oskam Taurus (Topdivisie ) te Houten, maar helaas moest hij hier vroegtijdig stoppen wegens uitzending naar buitenland door zijn werkgever.

Jeroen is ambitieus en past volgens ons perfect in het plaatje. Vanavond is Jeroen voorgesteld aan het team en het besluit genomen om hem te verwelkomen als nieuwe trainer/coach voor het volgende seizoen. We rekenen op een prettige samenwerking en goede resultaten voor komend seizoen en wensen hem veel succes.

Ga terug...