Hoolter Deerns te gast bij CD presentatie Brook Duo - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 16:00 uur
Samen Zijn
Playing
Straks
16:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Hoolter Deerns te gast bij CD presentatie Brook Duo

Geplaatst op: 26-02-2015 |

Het bekende dameskoor "De Hoolter Deerns" zal dit jaar optreden tijdens de CD presentatie van het bekende Brook Duo uit Markelo. Het tweedaagse evenement van het Brook Duo zal aanvangen op zaterdagavond 14 maart vanaf 20.00 uur. Die avond zullen de Deerns u meenemen in een muzikale reis door de tijd van de Mama's & de Papa's tot Andrea Berg en van de Spitfires, Helene Fisscher tot Dana Winner.

Met de komst van Dirigent Dinand Leferink uit Markelo heeft het koor in een jaar tijd een nieuwe muzikale ontwikkeling doorgemaakt. Leferink: "Het Holtense dameskoor heeft een nieuwe sound gekregen en een breed herkenbaar repertoire".

Met hun lijfspreuk "Carpe Diem" doen de dames van de Hoolter Deerns hun eigen koor alle eer aan. Pluk de dag en dan zeker de donderdag, want dan is de wekelijkse repetitieavond van dit pittige en veelzijdige koor. Vrouwen die graag zingen en een keer een kijkje willen nemen bij het koor zijn de eerste drie donderdagen van de maand welkom in de repetitiezaal van het Hanennös aan de Beusbergerweg 35 in Holten. Je kunt dan vrijblijvend een keer mee repeteren.

Ga terug...