10 maart: informatie-avond zonnepanelenproject Veeneslagen - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

10 maart: informatie-avond zonnepanelenproject Veeneslagen

Geplaatst op: 26-02-2015 |

Veel mensen kennen ondertussen het project waarin de wijkbewoners van De Veeneslagen zonnepanelen gaan realiseren waarvan de opbrengst ten gunste komt van de wijk zelf.Helaas waren veel mensen verhinderd om de eerste informatie-avond bij te wonen. Om deze mensen en anderen de gelegenheid te geven zich te verdiepen in dit leuke project vindt er op dinsdag 10 maart 2015 vanaf 20.00 uur een tweede informatie-avond plaats, dit keer in de Jacobus Fruytier-school aan de Stroekeld.

De wijk profiteert
Het zonnepanelenproject levert direct geld op voor de wijk. Door goede afspraken te maken over de afname van de stroom door de Julianaschool, levert het project elk jaar geld op waarvan de wijk profiteert. Je kunt dan denken aan een speeltoestel, een bijdrage aan de burgerwacht, een speeldag, of bijvoorbeeld een vissteiger. Alle deelnemers kunnen jaarlijks aangeven waar de winst van dat jaar in wordt geïnvesteerd.

Project voor alle inwoners
‘Aanvankelijk leek het me geen project voor mij, want onze kinderen gaan naar de Banisschool, maar na de eerste informatie-avond werd me duidelijk dat het project voor de hele wijk bedoeld is.’ zegt Jacqueline Scheppink, in het dagelijks leven event-coördinator bij Voortman Steel Machinery en sinds kort betrokken bij de organisatie van het project.De mensen achter het project zijn erg blij met de enthousiaste inbreng van Jacqueline, ‘Ze is echt een aanwinst voor het project met haar kennis en achtergrond.’ zegt Hendrik Jan van de Vliert.

Informatie-avond
Op dit moment hebben zich al een kleine 20 mensen ingeschreven om deel te nemen in het project. Wie meer wil weten kan langskomen op de informatie-avond:
Dinsdag 10 maart 2015, vanaf 20.00 uur in de Jacobus Fruytier-scholengemeenschap

Hoe meedoen
Iedereen die mee wil doen kan een inschrijvingsformulier invullen op de website www.zondagengevenenergie.nl. Meedoen kan door het geven van een gift of het verstrekken van een lening. Op basis van de inschrijvingen wordt bepaald of het project doorgaat of niet. Pas als het definitief doorgaat worden de deelnemers verzocht hun financiële bijdrage aan het project over te maken.

Meer informatie is te vinden op de website www.zondagengevenenergie.nl.

Ga terug...