Melkbusactie en verhalenwedstrijd voor Selma & Louise - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 23:00 uur
350 Hits
Playing
Straks
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Melkbusactie en verhalenwedstrijd voor Selma & Louise

Geplaatst op: 27-02-2015 |

Op vrijdag 6 maart kan iedereen genieten van muzikaal theater met een stevige Twents-Sallandse knipoog: Selma en Louise van Toneelgroep BloodyMary. Daarbij mag iedereen zelf bepalen wat men voor de voorstelling wil geven. Na afloop zal volgens goed Twents gebruik de melkbus klaar staan waar men de bijdrage in kan gooien. Men dient wèl kaartjes te reserveren!

Selma & Louise vertelt het verhaal van twee middelbare schoolvriendinnen, Selma en Louise, die opgegroeid zijn in een klein dorp in Overijssel, maar elkaar na de middelbare school uit het oog verloren zijn. Beide zijn vertrokken naar de randstad en hebben daar een nieuw leven opgebouwd. Wat hen bindt is hun "middelbare school-liefde" Steven, die plots is overleden. Selma en Louise besluiten tezamen naar zijn begrafenis te gaan, in het Oosten van het land, maar deze autorit van West naar Oost blijkt een sentimental journey om nooit te vergeten.

Het Parkgebouw verbindt nog een ludieke actie aan de voorstelling: een verhalenwedstrijd. Vroeger was een dagje uit een hele onderneming. Hoe ging dat en hoe gaat dat nu? Voor deze wedstrijd mag iedereen vertellen hoe het er bij hen aan toe ging (of gaat) tijdens de rit van een dagje uit, vakantie of waar dan ook maar naar toe. Deelnemers mogen dit verhaal op de Facebookpagina van het Parkgebouw plaatsen, of op de avond van de voorstelling in de melkbus gooien. Onder de deelnemers worden twee vrijkaartjes verloot voor een voorstelling naar keuze in het Parkgebouw. Om kans te maken op de kaartjes dient men uiteraard wel de voorstelling Selma & Louise in het Rijssense theater te bezoeken.

Selma en Louise worden gespeeld door Ilse Warringa en Magda Nij Bijvank, beiden bekend van o.m. Groote Markt 30 van RTV Oost. De muziek is van Andre Manuel.

Aanvang 20.00 uur in de Van Dam zaal. Kaartjes kunnen worden geboekt via www.parkgebouw.nl of aan de kassa (werkdagen tussen 09.00 uur en 16.00 uur).

Ga terug...