Tien jaar Transformed – dat wordt knallend gevierd - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 23:00 uur
350 Hits
Playing
Straks
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Tien jaar Transformed – dat wordt knallend gevierd

Geplaatst op: 27-02-2015 |

Transformed, de christelijke jongerenbeweging Twente, bestaat dit jaar tien jaar. Dat wordt op zondagavond 8 maart gevierd met een Big Event in de Reggehal in Rijssen. De afgelopen jaren werd het Big Event vervangen door andere evenementen, maar tien jaar Transformed vraagt om een feestje.

Transformed is dankbaar voor haar tienjarig jubileum. Wat ooit begon met een meeting in het Parkgebouw in Rijssen is uitgegroeid tot een grote organisatie met ruim 40 vrijwilligers (merendeel jongeren). De afgelopen jaren heeft Transformed haar activiteiten zelfs uitgebreid met een landelijke tak: Heartbeat Nederland. Naast de meetings worden er landelijke ontmoetingsdagen en weekenden georganiseerd.

Sinds kort zijn de meetings uitgebreid met het Transformed Café. Een plek om voor en na de meeting bij te kletsen of na te praten. Zo wil Transformed telkens opnieuw jongeren welkom heten om hen op eigentijdse wijze kennis te laten maken met de liefde van Jezus.

Op zondagavond 8 maart wordt het jubileum gevierd met een knallend Big Event. Een avond vol dankbaarheid, feest en uitkijken naar de toekomst. David de Vos spreekt over het thema ‘Thank You - We don’t take it for granted’ (we zien het niet als vanzelfsprekend). De Transformed Praise Band en het dramateam staan op het podium en het geheel wordt afgesloten met een optreden van de band Trinity. Iedereen is van harte welkom, jong en oud, en vanuit welke (geloofd)hoek je ook komt.

Big Event vindt plaats in de Reggehal in Rijssen, Nieuwlandsweg 1. Meer info is te vinden op www.transformed.nl.

Ga terug...