Jantje Beton Collecte gaat van start! - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 16:00 uur
Samen Zijn
Playing
Straks
16:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Jantje Beton Collecte gaat van start!

Geplaatst op: 27-02-2015 |

In de week van 9 t/m 14 maart wordt in het hele land de Jantje Beton Collecte georganiseerd, een collecte voor en door het jeugdwerk waarbij 50% van de opbrengst bestemd is voor de deelnemende clubs. De andere helft van de opbrengst besteedt Jantje Beton aan allerlei zinvolle projecten voor de jeugd in Nederland.

Jantje Beton staat voor kinderen en vrije tijd. Hij vindt het heel In de week van 9 t/m 14 maart wordt in het hele land de Jantje Beton Collecte georganiseerd, een collecte voor en door het jeugdwerk waarbij 50% van de opbrengst bestemd is voor de deelnemende clubs. De andere helft van de opbrengst besteedt Jantje Beton aan allerlei zinvolle projecten voor de jeugd in Nederland.

Jantje Beton staat voor kinderen en vrije tijd. Hij vindt het heel belangrijk wanneer kinderen in hun vrije tijd spelen. Wanneer kinderen spelen, hebben ze niet alleen op het moment zelf veel plezier, maar doen ze ook nog eens allerlei indrukken en ervaringen op die essentieel zijn voor hun ontwikkeling. Op die manier wil Jantje Beton ze voorbereiden op een actieve deelname aan onze samenleving. Wanneer kinderen samen spelen, leren ze samenleven!

Ook in Holten gaan dit jaar weer vele vrijwilligers op pad om te collecteren. Ouders van peuters van de Peuterspeelzalen Dribbel en `t Knötterheukske komen in de week van 9 t/m 14 maart bij u aan de deur. We hopen op een goede opbrengst.
Als er nog jeugdorganisaties in Holten zijn die volgend jaar ook als club willen collecteren kunnen zich aanmelden bij ViaVie Welzijn, J. Ulfman tel.0548-362755.belangrijk wanneer kinderen in hun vrije tijd spelen. Wanneer kinderen spelen, hebben ze niet alleen op het moment zelf veel plezier, maar doen ze ook nog eens allerlei indrukken en ervaringen op die essentieel zijn voor hun ontwikkeling. Op die manier wil Jantje Beton ze voorbereiden op een actieve deelname aan onze samenleving. Wanneer kinderen samen spelen, leren ze samenleven!

Ook in Holten gaan dit jaar weer vele vrijwilligers op pad om te collecteren. Ouders van peuters van de Peuterspeelzalen Dribbel en `t Knötterheukske komen in de week van 9 t/m 14 maart bij u aan de deur. We hopen op een goede opbrengst.
Als er nog jeugdorganisaties in Holten zijn die volgend jaar ook als club willen collecteren kunnen zich aanmelden bij ViaVie Welzijn, J. Ulfman tel.0548-362755.

Ga terug...