Dames 1 van Mintonette vechtend ten onder - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 16:00 uur
Samen Zijn
Playing
Straks
16:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Dames 1 van Mintonette vechtend ten onder

Geplaatst op: 01-03-2015 |

Het huidige dames 1 team van volleybal vereniging Mintonette is begin van dit seizoen gestart als “team in opbouw”. Dames in de leeftijd tussen 18 en 27 waren in aanloop van dit seizoen plotseling tot dames 1 gepromoveerd door het wegvallen van het oude eerste team. De belangrijkste doelstelling voor dit jaar was handhaving en een goed teamgevoel creëren als basis voor de komende jaren.

Het liep alleen anders dan gedacht: veel blessures hebben ertoe geleid dat het team niet naar behoren kan draaien en er veel hulp ingeroepen moet worden vanuit de A jeugd.

Ook deze vrijdag waren er maar 4 dames aanwezig door ziekte, blessures en vakantie en was de rest “ingevlogen”. Dit was in het spel goed te zien, de dames moesten erg aan elkaar wennen. Daarbij stonden ze tegenover een team dat niet heel sterk was maar wel erg ervaren.

Deze combinatie resulteerde in een 4-0 verlies waarbij moet worden opgemerkt dat het aan vechtlust bij de Holtense dames zeker niet ontbrak. Zeker de laatste set, toen ook heren 1 nog extra kwam aanmoedigen, ging het erg gelijk op. Helaas ontbrak net het laatste zetje.

Ga terug...