Rijssen Vooruit laat de punten in de Krim liggen - Radio 350
Nu op Radio 350
13:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 19:00 uur
Die Schlagerparade
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assuranti├źn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Rijssen Vooruit laat de punten in de Krim liggen

Geplaatst op: 01-03-2015 |

Afgelopen zaterdag moest de selectie van Rijssen Vooruit op bezoek bij de nummer 2, DKB uit de Krim.De thuiswedstrijd werd destijds gelijk gespeeld dus er waren mogelijkheden.

In de warming up moest Jon Zegerius al afhaken waardoor Deniz Kayalar doorschoof naar de basis. De eerste helft kon het verschil tussen de nummer 2 en de nummer 11 niet waargenomen worden. DKB kreeg enkele kansen maar daar werd of slordig mee omgegaan of keeper Gordon Gosewich was een sta in de weg. Rijssen Vooruit kreeg ook 3 mogelijkheden, waarvan een vrije trap die op de lat belandde. In de 40e minuut was het echter DKB dat op voorsprong kwam, door onoplettendheid van de verdediging.

Omdat het verschil echter klein was gingen de spelers van RV vol goede moed de 2e helft in, echter moest er vrij snel een tegentreffer geïncasseerd worden. Een verdekt maar niet onhoudbaar schot was de oorzaak van de 2-0 voorsprong voor DKB. Zoals in zo veel wedstrijden gingen de koppen hangen en was het mentaal niet meer op de brengen voldoende tegengas te geven. Zeker niet toen in korte tijd middenvelder Ali Yucel en spits Jeffrey Wesselink geblesseerd het veld moesten verlaten.DKB kon snel uitlopen naar 5-0, waarbij RV bij een stand van 4-0 nog een mooie mogelijkheid kreeg de eretreffer te maken maar Batista Labobar kreeg geen medewerking van de doelman van DKB.

Het is te hopen dat de geblesseerde spelers weer wedstrijdfit zijn voor aankomende zaterdag want dan wacht de thuiswedstrijd tegen SVVN, de aanvang is om 14.30 uur.

Ga terug...