Onnodig verlies tegen Sportlust - Radio 350

Onnodig verlies tegen Sportlust

Geplaatst op: 03-03-2015 |

In het uitduel tegen Sportlust Glanerbrug waren we niet veel minder, kreeg de thuisploeg wel de beste kansen en was het effectiever. Een terechte 3-1 nederlaag, waar toch meer in zat voor de Rijssenaren.

Jonathan Acis mocht in de basis starten nadat hij vorige week nog invaller was en Colin de Jong zijn blessure viel mee waardoor ook hij kon starten vanaf het begin. R.K.S.V. was de eerste helft iets minder dan Sportlust Glanerbrug en kwam verdiend op een 1-0 achterstaand na ongeveer 15 minuten. De thuisploeg kreeg de beste kansen, maar hoe langer de wedstrijd duurde hoe beter wij in het spel kwamen. Vooral na een minuut of 25 konden wij meer tegenstand bieden, maar konden we niet scoren. De terechte ruststand was derhalve ook 1-0 voor de gastheren.

Na rust kwam Myron Wolterink in het veld, die net als vorige week weer 45 minuten mocht spelen. Ditmaal kon hij niet zijn stempel drukken op de wedstrijd, wij vergaten namelijk te scoren en kregen in de 70e minuut de 2-0 om de oren. Een goed uitgespeelde counter werd binnen gewerkt achter doelman Patrick Overdam. Met het inbrengen van Guido Meinders werd er geprobeerd nog wat te forceren, echter was het Sportlust die 3-0 aantekende. Eigenlijk was het niet de tegenstander, maar verdediger Jurgen Siemerink die op schitterende wijze zijn eigen doelman passeerde met een ongelukkig lobje. Erg zuur want deze stand bracht de verhoudingen op het veld niet weer. Gelukkig kwam er nog een treffer voor de eer, het was Anton Acis die net als vorige week scherp inviel en een doelpunt meepikte. Eindstand 3-1 in een zeer sportieve wedstrijd waarin wij geen enkele kaart pakten. Beste man van het veld was de scheidsrechter, hij voelde de wedstrijd prima aan.

Sommige opvallende uitslagen vandaag moet bij ons het geloof houden dat wij ook zomaar kunnen verrassen. Komende zaterdag spelen we thuis tegen koploper De Esch en laat dit nu net de ploeg zijn die wij vorig seizoen met 3-2 thuis versloegen. Wees welkom, om 14:30 uur wordt er afgetrapt.

Opstelling R.K.S.V.:

Patrick Overdam, Jonathan Acis (72. Guido Meinders), Berjan de Wilde, Ruud Slagman, Jurgen Siemerink, Adrian Kwintenberg, Marthijn Schottert, Dave Loohuis (45. Myron Wolterink), Colin de Jong (64. Anton Acis), John Loohuis en Gertjan Wilberts

Ga terug...