Zalm en wijn verkopen voor Ventoux3 - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Zalm en wijn verkopen voor Ventoux3

Geplaatst op: 04-03-2015 |

In de strijd tegen hersentumoren hoopt Jan Willem Strokap net als in voorgaande jaren in september 2015 mee te doen aan Ventoux3. Hans Strokap hoopt echter aan de Triathlon in Rijssen deel te nemen. Door deze sportieve prestaties willen ze zoveel mogelijk geld inzamelen voor de stichting Stophersentumoren. Onder meer door zalm en wijn te verkopen.

Een collega van Rijssenaar Hans Strokap is een echte Urker, met als hobby: zalm roken. Speciaal voor Team ReJoyce verkoopt hij zalmzijdes van deze gerookte zalm. Elke zalmzijde weegt meer dan 1 kilo en kost € 25. Na het roken wordt de zalm vacuüm verpakt, zodat hij langer houdbaar is. Daarnaast is deze zalm goed te bewaren in de diepvries. Om de smaak te behouden luidt het advies om de bevroren zalm langzaam te laten ontdooien. Deze zogeheten plukzalm is heerlijk in de pasta of op brood, maar u kunt het ook direct met uw vingers opeten.
Als u uiterlijk dinsdags uw zalmbestelling doorgeeft, kunt u uw bestelling op vrijdag ophalen in Rijssen. Grotere bestellingen kunnen in overleg ook opgehaald worden in Heteren en Papendrecht.

Voor de paasdagen is het ook mogelijk om porties van 200 gram te bestellen, deze kosten € 5 en u kunt tot 27 maart uw bestelling doorgeven. De bestelling kan dan vanaf donderdagavond worden afgehaald.

Ventoux-wijn
Bij deze lekkernij mag drank uiteraard niet ontbreken. Speciaal voor de Ventoux3 kunt u daarom Grange des Dames 2012 bestellen: heerlijke wijnen die zijn gemaakt in het Ventoux-gebied. Deze wijnen – rood, wit en rosé – zijn verkrijgbaar per stuk voor € 7,75. Per fles gaat € 3 via Ventoux3 naar Stophersentumoren.nl. Speciaal voor Ventoux3 is ook de prosecco Rive della Chiesa per stuk à € 8,25 verkrijgbaar. Ook hierbij gaat per fles € 3 via Ventoux3 naar Stophersentumoren.nl. U kunt ook per doos a 6 stuks bestellen, dan gaat er € 18 naar Stophersentumoren.nl.

Bestellen
Bent u geïnteresseerd in de zalm of de wijn? Of misschien wel beide? Mail dan naar info@rideforhope-rejoyce.nl en geef uw bestelling door.

Ventoux3
Jan Willems vrouw Joyce had sinds 2005 een hersentumor. In januari is ze overleden. Zoals wij dichtbij hebben ervaren is de kans op genezing nog steeds erg klein, onderzoek is erg duur en hiervoor is geld nodig. Daarom doen Jan Willem en zijn broer Hans – als Team ReJoyce – mee aan Ventoux3, om geld in te zamelen voor Stophersentumoren.nl. Deze stichting zet zich in om onderzoek naar hersentumoren te financieren. Team ReJoyce wil bijdragen aan een wereld waarin niemand nog een dierbare hoeft te verliezen aan een hersentumor.

Ga terug...